Καλησπέρα σε όλους.
Εύχομαι να είστε όλοι καλά.
Οι παρουσιάσεις αυτης της εβδομάδας θα γίνουν:
Τετάρτη, 16/06 13.00-15.00 με το link
https://universityofpeloponnese-ujv.my.webex.com/universityofpeloponnese-ujv.my/j.php?MTID=m60397a62810193c43afca727afe0a5ee
9η Ομάδα
Γιαλοψός Έκτωρ Χρυσοβαλάντης 2018016
Μίχας Πύρρος 2018075
Κέφη Ηλιάννα - Παναγιώτα 2018045
Λαθύρη Παρθενία 2018061
Ιχθυοκαλλιέργειες
10η Ομάδα
Αναγνωστοπούλου Ελένη Α.Μ.: 2018003
Διαμάντη Πάουλα Α.Μ.: 2018026
Θεοδωροπούλου Γεωργία Α.Μ.: 2018032
Κατσάρας Παρασκευάς Α.Μ.: 2018044
Τεχνολογία Σούσι, Οστρακοειδή, Γαρίδες, Αστακοί, καρκινοειδή
11η Ομάδα
Διαμάντη Αγγελική
Κουμουτσέας Φρειδερίκος
Γρηγοριάδης Παναγιώτης
Θεοδοσίου Μιχάλης
Νέες τεχνολογίες συντήρησης Ιχθυηρών και νέα υλικά συσκευασίας
Πέμπτη, 17/06 13.30-15.30 με το link
https://universityofpeloponnese-ujv.my.webex.com/universityofpeloponnese-ujv.my/j.php?MTID=mc397f64c9f1b7d5d454a4d25580f760e
12η Ομάδα
Αικατερίνη Κανακοπούλου
Ειρήνη Μαρία Ιωάννου
Ειρήνη Φιλίππου
Πόπη Χαρινού
Μικροβιολογία Αλλοίωσης των Ιχθυηρών
13η Ομάδα
ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ ΖΗΝΟΒΙΑ
ΒΥΖΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΧΡΟΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Εφαρμογή HACCP στη γραμμή παραγωγής των Ιχθυηρών
14η Ομάδα
Κατερίνα Βουδούρη
Αλεμίνα Πετρίδη
Τσακαλάκη Μαρία
Βασίλης Παναγόπουλος
Εφαρμογή ΙSO στη γραμμή παραγωγής των Ιχθυηρών
15η Ομάδα
Γεωργία Φρυγανά
Μαρία Στυαλιανή Κανελλοπούλου
Γίωτα Παπαδημητρίου
Μεϊδάνη Χαραλαμπία
Ψυκτική αλυσίδα – εμπορία και διακίνηση των Ιχθυηρών
Παρακαλώ να είναι όλες οι εργασίες έτοιμες, αλλιώς θα υπάρξει πρόβλημα.
ΚΠ