Παρουσιάσεις
- Τρίτη 15 Ιουνίου 2021 - 5:52 μ.μ. -

Καλησπέρα σε όλους.

Εύχομαι να είστε όλοι καλά.

Οι παρουσιάσεις αυτης της εβδομάδας θα γίνουν:

Τετάρτη, 16/06 13.00-15.00 με το link 

https://universityofpeloponnese-ujv.my.webex.com/universityofpeloponnese-ujv.my/j.php?MTID=m60397a62810193c43afca727afe0a5ee

9η Ομάδα

Γιαλοψός Έκτωρ Χρυσοβαλάντης 2018016

Μίχας Πύρρος 2018075

Κέφη Ηλιάννα - Παναγιώτα 2018045

Λαθύρη Παρθενία 2018061

Ιχθυοκαλλιέργειες

10η Ομάδα

Αναγνωστοπούλου Ελένη Α.Μ.: 2018003

Διαμάντη Πάουλα Α.Μ.: 2018026

Θεοδωροπούλου Γεωργία Α.Μ.: 2018032

Κατσάρας Παρασκευάς Α.Μ.: 2018044

Τεχνολογία Σούσι, Οστρακοειδή, Γαρίδες, Αστακοί, καρκινοειδή

11η Ομάδα

Διαμάντη Αγγελική

Κουμουτσέας Φρειδερίκος

Γρηγοριάδης Παναγιώτης

Θεοδοσίου Μιχάλης

Νέες τεχνολογίες συντήρησης Ιχθυηρών και νέα υλικά συσκευασίας

 

Πέμπτη, 17/06 13.30-15.30 με το link 

https://universityofpeloponnese-ujv.my.webex.com/universityofpeloponnese-ujv.my/j.php?MTID=mc397f64c9f1b7d5d454a4d25580f760e

12η Ομάδα

Αικατερίνη Κανακοπούλου

Ειρήνη Μαρία Ιωάννου 

Ειρήνη Φιλίππου

Πόπη Χαρινού

Μικροβιολογία Αλλοίωσης των Ιχθυηρών  

13η Ομάδα

ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ ΖΗΝΟΒΙΑ

ΒΥΖΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΧΡΟΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Εφαρμογή HACCP στη γραμμή παραγωγής των Ιχθυηρών

14η Ομάδα

Κατερίνα Βουδούρη

Αλεμίνα Πετρίδη

Τσακαλάκη Μαρία

Βασίλης Παναγόπουλος

Εφαρμογή ΙSO στη γραμμή παραγωγής των Ιχθυηρών

15η Ομάδα

Γεωργία Φρυγανά

Μαρία Στυαλιανή Κανελλοπούλου

Γίωτα Παπαδημητρίου

Μεϊδάνη Χαραλαμπία

Ψυκτική αλυσίδα – εμπορία και διακίνηση των Ιχθυηρών

Παρακαλώ να είναι όλες οι εργασίες έτοιμες, αλλιώς θα υπάρξει πρόβλημα.

ΚΠ