Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης

Ανακοινώσεις Διαχειριστή

Ανακοίνωση για το quiz γνώσεων Erasmus
- Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023 - 1:48 μ.μ. -

Αγαπητές φοιτήτριες και φοιτητές, 

 

Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 10 Οκτωβρίου 2023 ο διαδικτυακός διαγωνισμός (quiz) γνώσεων, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο πλαίσια των εκδηλώσεων για την εβδομάδα Erasmus Days 2023 και διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

 

Στο διαγωνισμό αυτό, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο πλαίσιο του Πανεπιστημίου μας, συμμετείχε μεγάλος αριθμός φοιτητριών και φοιτητών από όλα τα Τμήματα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Επιτυχώς απάντησαν και στις 20 ερωτήσεις του quiz γνώσεων δύο φοιτήτριες και δύο φοιτητές. Για τον καθορισμό της τελικής σειράς κατάταξης, πραγματοποιήθηκε ανοικτή διαδικτυακή κλήρωση στις 25-10-2023, παρουσία του Πρύτανη κ. Αθανασίου Κατσή, το αποτέλεσμα της οποίας είχε ως εξής:

 

1η νικήτρια: ΚΑΛΥΒΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΤΜΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ, με βραβείο: Κάρτα Interrail Global Pass διάρκεια δύο (2) μηνών

 

2η νικήτρια: ΜΠΕΛΑΟΥΡΗ ΛΥΔΙΑ, ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, με βραβείο: Tablet Lenovo M10

 

3ος νικητής: ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, με βραβείο: Tablet Lenovo M10

 

4ος νικητής: ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΘΕΟΛΟΓΗΣ, ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, με βραβείο: Σακίδιο πλάτης για υπολογιστή, ένα mouse pad με ένα ποντίκι

 

Σε δέκα εννέα ερωτήσεις του quiz γνώσεων, απάντησαν επιτυχώς δέκα τέσσερις φοιτήτριες και φοιτητές. Συμβολικά και μετά από κλήρωση σε δύο φοιτητές εξ αυτών δόθηκαν:

 

  • Ένα σακίδιο πλάτης για υπολογιστή στον φοιτητή ΛΥΡΗ ΠΕΤΡΟ, ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ και
  •  
  • Ένα mouse pad με ένα ποντίκι στο φοιτητή ΤΖΑΝΑΪ ΒΑΛΕΝΤΙΝ, ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες/όλους τις φοιτήτριες/φοιτητές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό αυτό!

 

Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι το Πρόγραμμα Erasmus αποτελεί μοναδική ευκαιρία για τις φοιτήτριες και τους φοιτητές του Πανεπιστημίου μας με πολλά οφέλη είτε επιλέξουν να σπουδάσουν είτε να κάνουν πρακτική άσκηση στο εξωτερικό! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους/τις Ακαδημαϊκούς Συντονιστές/τριες Erasmus των τμημάτων σας, τα Γραφεία Erasmus του Πανεπιστημίου μας και να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου μας και των τμημάτων σας.

 

Επικοινωνία με Γραφεία Erasmus: erasmus@uop.gr

Ιστοσελίδα Πανεπιστημίου Πελοποννήσου: http://erasmus.uop.gr

 

 

Καλή συνέχεια στισ σπουδές σας!

Ευχαριστώ,

 

Δρ. Ευθαλία (Έλια) Χατζηγιάννη
Καθηγήτρια
Αντιπρύτανις Διοικητικών Υποθέσεων, Διεθνών Σχέσεων & Εξωστρέφειας
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

echatzi@go.uop.gr