ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

Περιγραφή

Το μάθημα αποτελεί το βασικό εισαγωγικό μάθημα στις βασικές αρχές της οργάνωσης και διαχείρισης των επιχειρήσεων τροφίμων. Επικεντρώνεται στη μελέτη βιωσιμότητάς τους και την ανάλυση οικονομικής αποτελεσματικότητας.
Οι φοιτητές μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος αναμένεται να κατέχουν τις βασικές έννοιες της οργάνωσης και διοίκησης, παρέχοντας ταυτόχρονα κατανόηση των τεχνικών ανάπτυξης της παραγωγής των βιομηχανιών τροφίμων. Επιπλέον, μέσα από την ανάλυση των συντελεστών οργάνωσης της παραγωγής, των οικονομικών δεικτών, των προσδιοριστικών παραγόντων που επηρεάζουν τη χωροθέτηση των εργοστασίων και την οικονομική απόδοσή τους, οι φοιτητές αναμένεται να κατέχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα των διαδικασιών και μεθοδολογιών που διαμορφώνουν τις στρατηγικές αποφάσεις μιας επιχείρησης τροφίμων.

CC - Αναφορά Δημιουργού